Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нужденні можуть отримати допомогу в «банку речей»

Уже 7 років у Львові функціонує, поки перший і єдиний в місті «банк речей», організований Франківським районним відділенням Товариства Червоного Хреста за сприяння Франківської районної адміністрації. Про це розповів сьогодні, 16 листолпада, голова Львівської обласної організації товариства Червоного Хреста Мойсеєнко Валентин.

  

«Банк» виконує функцію посередника між тими, хто потребує допомоги, та тими, хто має бажання її надати. Зазвичай, потребуючими є представники соціально незахищених верств населення (інваліди, пенсіонери, діти-сироти).

 

Львів’яни приносять сюди речі, які їм уже не потрібні, дотримуючись однієї умови, речі повинні бути в доброму стані, випрані та попрасовані. Відтак, усі нужденні мешканці Львова та області мають нагоду безкоштовно отримати одяг, а також взуття та іграшки, солодощі тощо. Для того, щоб отримати речі, необхідно лише надати документи, що підтверджують соціальний статус.

 

Ті, хто готовий надати допомогу можуть звернутися за адресою: м. Львів, вул. Героїв УПА 78, або за номером телефону: 239-32-91 (понеділок, середа, п’ятниця з 10 до 13 голини).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ