Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові обговорять біотичні аспекти використання контрацептивів

У Львові медики обговорять біотичні аспекти використання контрацептивів. У середу, 2 лютого, о 15 год. в приміщенні Музею історії медицини Галичини імені М. Панчишина (вул. Кармелюка, 3) розпочнеться конференція з біоетики, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Українське лікарське товариство у Львові було одним із співорганізаторів першої міжнародної конференції з біоетики, яка проходила у 2009 році. Під час тодішньої конференції стало зрозуміло, що більшість із питань, що стосуються цієї теми, вимагають детальнішого обговорення. Відтак, у 2010 році було проведено дві конференції на тему: «Біоетичні аспекти застосування ембріональних стовбурових клітин» і «Біоетичні аспекти трансплантації органів та тканин». Цього разу ми докладніше обговоримо питання використання гормональних контрацептивів», - розповів голова Українського лікарського товариства у Львові Андрій Базилевич.

Конференція відбуватиметься як своєрідні дискусійні клуби, де основну тему спочатку представлять лікар і теолог, а потім обговорюватимуть всі присутні. У обговоренні візьмуть участь лікарі – члени Українського лікарського товариства, учасники навчальної програми з біоетики в Українському католицькому університеті, голови біоетичних комісій лікувальних та навчальних закладів, викладачі та студенти ЛНМУ ім. Данила Галицького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ