Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові обговорили питання підтримки молодіжного будівництва

Учора, 9 листопада 2006 року, відбулося засідання комісії у справах молоді та спорту Львівської обласної ради, під час якого обговорювалося питання підтримки молодіжного будівництва в рамках виконання Програми сприяння молодіжного будівництва. Про це «Гал-info» повідомив  заступник голови комісії ЛОР комісії у справах молоді та спорту Львівської обласної ради Тарас Керницький. Зокрема, йшлося про закладення коштів у бюджет облради на 2007 рік на молодіжне будівництво.
«Також ми розглядали питання виділення коштів на те, щоб почав працювати будинок сімейного типу в Буському районі. Окрім того, розглянули питання пов’язані з Управлінням з питань фізичної культури та спорту ЛОДА, зокрема, про виділення коштів з обласного бюджету на першочергові заходи, які проведе Управління до кінця цього року, а також закладення коштів у бюджет-2007 на заходи, які відбудуться наступного року», — розповів Тарас Керницький.
Сьогодні о 15.00 год. комісія продовжить свою роботу, де знову розглядатиметься питання сприяння молодіжного будівництва.
Як зазначив Тарас Керницький, комісія напрацьовує відповідні документи для подання на розгляд бюджетної комісії і включення їх в порядок денний сесії ЛОР, яка відбудеться у листопаді цього року. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ