Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові обговорюватимуть активізацію транскордонного співробітництва

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації, під час Міжнародного економічного форуму у Львові обговорюватимуть активізацію транскордонного співробітництва.

У п'ятницю, 4 листопада, під час XVI Міжнародного економічного форуму у Львові у медіа-центрі стадіону "Арена Львів" у рамках окремої секції обговорюватимуть актуальні перспективи та проблеми активізації транскордонного співробітництва.

Зокрема, під час першої панелі "Правове регулювання транскордонного співробітництва" йтиметься про переваги та недоліки національного законодавства, а також уніфікації національного законодавства із законодавством ЄС. На другій панелі говоритимуть про залучення міжнародної технічної допомоги та її ефективність. А третя панель "Посилення інституційної спроможності єврорегіоні" представить експертне обговорення функціонування єврорегіонів як дієвої форми міжрегіонального співробітництва та підвищення їх функціональності.

Також у рамках секції відбудуться виставка "Міжнародна допомога для розвитку" - презентація можливостей залучення іноземної допомоги з метою розвитку у процесі децентралізації - та фотовиставка проектів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ