Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові об’єдналися проти нищення Академії сухопутних військ

«Ні!» – нищенню Академії сухопутних військ у Львові, – під таким гаслом об’єдналися громадські активісти, журналісти, депутати, представники влади Львівщини, – усі, кому небайдужа доля навчального закладу. Про це повідомила прес-служба громадського формування "Народна Самооборона" Львівщини.

У соціальній мережі Facebook триває флешмоб #Ні_нищенню_Академіі_Сухопутних_Військ_у_Львові, покликаний привернути увагу громадськості до долі Академії та активізувати підтримку петиції 038182 проти знищення вишу на сайті Президента України.

Так, журналістка, волонтер «Народної Самооборони», мати курсанта Академії сухопутних військ Ксенія Клим, звертаючись до урядовців та всіх українців, наголошує, що вже у середу, 12 липня, вирішуватиметься доля навчального закладу.

«Академія – це символ нашої перемоги. Саме в її стінах гартується нове покоління українських офіцерів! Саме вона виховала Героїв України російсько-української війни! Саме десятки випускників Львівської Національної Академії сухопутних військ України ім. Петра Сагайдачного віддали своє життя за наш з вами спокій», – додає журналістка.

Нагадаємо, від травня триває «батл» за збереження Академії Сухопутних Військ. З одного боку – Міністр оборони України, який вирішив відновлювати кращі зразки радянської освіти поруч із кордоном з Росією. З іншого – ті, хто не готові миритися зі знищенням одного з найкращих військових вузів – Академії сухопутних військ з комплексом (Яворівського полігону) у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ