Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові очікують на погіршення погодних умов

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, у зв'язку із переміщенням територією західних областей України активного циклону з південного заходу, на території області очікується значне погіршення погодних умов.

Так , 27 листопада вранці та вдень очікують мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв'язку. На дорогах ожеледиця. Водночас 29 листопада прогнозують сильні опади у вигляді мокрого снігу, місцями з дощем, налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв'язку, ожеледь. Можливі хуртовини. На дорогах ожеледиця. Посилення вітру до 17-22 м/с.

«У зв'язку із погіршенням погодних умов у місті, звертаємося до усіх мешканців міста із проханням оминати місця поблизу ліній електропередач. Просимо також тепло одягатись та бути обережними на можливих слизьких тротуарах. Водночас радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. Необхідно наголосити і на основних правилах поведінки водіїв при виникненні дорожніх заторів. Ні в якому разі не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», - наголосив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Володимир Рощин.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на Центральну міську диспетчерську службу Львівської міської ради за тел. 297- 59-11.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ