Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові патрульні затримали автомобільних злодіїв

Осіб, які ймовірно обікрали два автомобілі, патрульні затримали по гарячих слідах. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова у Facebook.

Сьогодні вночі до патрульних звернувся небайдужий громадянин, який побачив як в автомобілі Peugeot Expert на вулиці Мікльоша, сидять невідомі.

На його думку, там відбувалась крадіжка.

Інспектори зв’язалися із заявником і він розповів, що особи маючи щось у руках вилізли з вікна автомобіля і втекли в напрямку вулиці Стрийської.

Заявник надав описи невідомих. Інспектори поїхали у тому напрямку і в кущах виявили двох осіб, які співпадали як за ростом так і описом одягу. Біля них лежали відеореєстратор, вентилятор, компресор. Заявник упізнав цих осіб.

У раніше згаданому транспортному транспорті були вибиті вікна в дверях багажного відділення. Неподалік виявили ще один автомобіль Renault Kangoo з розбитими вікнами. Затримані зізналися, що викрали з нього насос та домкрат. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманими виявилися: 38-річний мешканець міста Миколаїв Львівської області, раніше судимий за крадіжку та наркотики, його 42-річний земляк теж за наркотики. Напередодні в місті Миколаєві трапилася схожа крадіжка до якої за попередніми даними теж причетні затримані особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ