Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові патрульного хотіли набити веслом

У Львові інспектор 2-го батальйону в позаслужбовий час запобіг крадіжці. Внаслідок цього на патрульного накинувся чоловік, який витягнув із смітника весло та намагався ним вдарити інспектора. Подія сталась вчора, 13 квітня, повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Патрульний, виходячи з магазину, побачив, як на світлофорі зупинилися дівчина з рюкзаком на плечі та хлопець. Позаду невідома особа нишпорила в рюкзаку дівчини.

У момент, коли невідома закривала блискавку сумки, інспектор затримав її за руку. Власниця сумки, виявилася іноземкою, вона була вражена і, оглянувши речі, запевнила, що нічого не вкрали та й пішла собі далі.

У той час патрульний зателефонував колегам та викликав їх на місце події аби з‘ясувати чи 14-річна громадянка не має відношення до крадіжок. Водночас до неї зателефонували і вона покликала собі на допомогу чоловіка. Невідомий прийшов і одразу почав нападати на інспектора. Патрульний сказав, що чекає наряд поліції.

Особи намагалися втекти і інспектор разом з очевидцями події вирушив за ними до приїзду поліції. Раптом чоловік витягнув зі смітника весло і почав бігти за патрульним намагаючись нанести йому ушкодження.

Коли приїхав екіпаж патрульних жінку та чоловіка доставили у відділ поліції для з‘ясування обставин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ