Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові патрульний врятував жінку із палаючої квартири

Андрій Якубляк, інспектор взводу №1 роти № 2 батальйону №1 Управління патрульної поліції вчора, 13 червня, ввечері врятував жінку із палаючої квартири. Пожежа сталась на вул. Пулюя, 4 на 8 поверсі.

«Підлога нагрілася, дихати не було чим, але я побачив силует людини на підлозі і думати не було коли, треба було діяти» - розповів Андрій Якубляк, передає прес-служба Управління патрульної поліції Львова.

Патрульні  приїхали на виклик ще до прибуття рятувальників та почали евакуацію мешканців. Доводилося допомагати дідусеві, який не може швидко пересуватися і ходить за допомогою ціпка. Допомогли покинути приміщення і лежачому чоловікові, якого пересувають на візку для людей з обмеженими можливостями. 

"Андрій Якубляк разом з колегами евакуйовували поверх, де сталося займання. Він побачив силует людини одразу біля дверей. Жінка була у непритомному стані. Інспектор взяв її під руки і витягнув та привів до тями. Жінка плакала і казала, що в квартирі є чоловік, до якого вона прийшла у гості. На жаль, 41-річний чоловік загинув.

Патрульні встигли евакуювати практично усіх мешканців до приїзду рятувальників", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло Гал-інфо, причина виникнення займання наразі встановлюється. До ліквідації пожежі залучили 21 рятувальника ДСНС  та 5 одиниць спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ