Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові патрульний врятував життя людині непрямим масажем серця

Прибувши на виклик про невідомого, який лежить у під’їзді, патрульні виявили непритомного чоловіка. Поряд лежав шприц із бурою речовиною, а на лівій руці громадянина був слід від ін'єкції. Стурбовані місцеві жителі пояснили: виявили людину в ліфті й перенесли на сходи. Патрульні негайно викликали на місце швидку, повідомили у Патрульній поліції Львова.

Раптом стан чоловіка різко погіршився — він відкрив очі й видихнув. Серце зупинилося. Інспектор патрульної поліції Роман Кліщ вирішив робити непрямий масаж серця, аби відновити серцебиття.

"Я вперше застосував навички надання домедичної допомоги. Ясна річ, хвилювався, але треба було діяти. Потім, коли серце громадянина почало битись, мої руки затремтіли", — розповів Роман.

Патрульні зв‘язалися з дружиною 43-річного громадянина. Вона повідомила, що чоловік закодований від алкоголю, а щодо вживання наркотиків, то ніколи за ним такого не помічала. На місце прибули медики, які подякували патрульним за реанімаційні заходи, що повернули чоловіка до життя. Громадянина доставили до спеціалізованого медичного закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ