Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові перекинулась маршрутка: 12 людей в лікарні

Сьогодні, 14 вересня, близько 07.00 перекинувся автобус маршруту №160 марки «Мерседес» за напрямком «Львів-Давидів», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За попередньою інформацією, у 8 міську лікарню госпіталізовано 12 осіб. Близько 07.03 год поступив виклик на станцію швидкої допомоги. Як повідомили у ДАІ, ймовірна причина аварії у тому, що відлетіла рульова тяга», - повідомив в.о. начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Тарас Ліщинський.

За інформацією прес-служби управління ДАІ у Львівській області, рухаючись автодорогою Давидів-Львів, водій на вулиці Зеленій помітив автомобіль марки «Мерседес», який виїхав на його смугу руху. Аби уникнути з автомобілем зіткнення, водій маршрутки різко повернув праворуч, де наїхав на перешкоду (бордюрний камінь), унаслідок чого автобус перекинувся.

На момент цієї ДТП у салоні автобуса знаходилося 26 людей. Зараз з’ясовується, скільки пасажирів отримали травми. На місці ДТП працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує обставини та причину скоєння цієї автопригоди.

Як повідомив головний лікар комунальної 8-мої міської клінічної лікарні, 12 осіб, яких госпіталізували з місця ДТП, у нормальному стані.

«У нашу лікарню госпіталізовано 12 осіб. 10 з них – на амбулаторному лікуванні, 2 особи – на стаціонарі. Стан цих двох людей медики оцінюють як середньої важкості. Постраждалих з загрозами життю нема», - повідомив Василь Обаранець.

Фото - прес-служба УДАІ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ