Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Львові перекинулась маршрутка: постраждалим надають медичну допомогу

Сьогодні, 14 вересня, зранку у Львові на вул. Зеленій, 407 (дорогу обслуговує «Львівавтодор») перекинулось маршрутне таксі «Львів – Давидів» моделі «Мерседес – 709». Відтак, як повідомили у 8 міській клінічній лікарні, туди звернулося 16 постраждалих: 12 було привезено каретами швидкої допомоги, а ще 4 звернулися самостійно. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Із 16 осіб, які звернулися, 11 госпіталізовано у нашу установу. Четверо з них у стані середньої важкості. А решту є госпіталізовані для ретельного дообстеження і надання якісної допомоги. П’ятеро постраждалих, які до нас зверталися, не потребували госпіталізації», - повідомив головний лікар 8 МКЛ Василь Обаранець.

Водночас у лікарню швидкої медичної допомоги звернулося шестеро постраждалих в ДТП. Четверо з них не потребували госпіталізації.

Як інформували в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, причини ДТП зараз встановлюються. Ведеться слідство.

Водночас, за повідомленням Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, внаслідок згаданоїх ДТП, потраждало 24 особи, з них 1 дитина.

На місце події виїзджало 6 бригад Львівської міської станції швидкої медичної допомоги та одна бригада Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Госпіталізовано 14 осіб (дорослих), з них 12 у 8-му міську клінічну лікарню Львова, 2 особи у Львівську міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Медична допомога в повному обсязі надана всім постраждалим згідно з клінічними протоколами.

"Загрози для життя немає. Десять осіб, з них одна дитина, після надання медичної допомоги відпущені для подальшого амбулаторного лікування", - повідомила прес – служба ГУОЗ Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ