Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Львові перекинувся автобус, справність якого чотири рази перевіряли працівники ДАІ

Протягом 2011 року співробітники Державтоінспекції у Львівській області чотири рази проводили перевірки автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів за маршрутом «Львів-Давидів». Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Один із таких автобусів сьогодні, 14 вересня, у Львові на вулиці Зеленій потрапив у ДТП (перекинувся). Унаслідок цієї ДТП були травмовані 22 людини, 13 з яких були госпіталізовані.

Під час проведених перевірок 20-ти автобусів підприємства, що здійснює перевезення за маршрутом Львів-Давидів) інспектори ДАІ виявили низку технічних несправностей (зокрема технічні несправності, які стосуються гальмівної системи).

За виявленими недоліками, згідно зі статтею 128 Кодексу України про адміністративні правопорушення (випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством), було складено протокол про адміністративні правопорушення на механіка, який випускає на лінію автобуси. Штраф передбачений за це порушення становить від 680 до 850 грн.

Також варто наголосити, що півтора року тому УДАІ скерувало до Головавтотрансінспекції подання на позбавлення власника підприємства-перевізника ліцензії на право здійснення перевезення пасажирів – за результатами проведених перевірок і виявлених недоліків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ