Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові переповнені 285 смітєєвих майданчиків

У Львові на кінець дня переповненими є 285 майданчиків у 4 районах міста. Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як повідомили голови районних адміністрацій, станом сьогодні на кінець дня у місті є переповненими 285 майданчиків, з них: у Франківському районі – 53, у Сихівському – 146, у Залізничному – 11, у Шевченківському – 75.

Як повідомив в.о. голови Франківської РА Орест Тимчишин, на зараз у районі не вивезено сміття з 53 контейнерних майданчиків, усі вони обслуговуються компанією «АВЕ». Загалом це приблизно 356 тонн. Зараз критична ситуація по 18 контейнерних майданчиках, на яких сміття не вивозилося більше місяця.

У Сихівському районі сміття не вивезено із 146 контейнерних майданчиків. Це більше 40% від загальної кількості ТПВ по району. Відповідно, 2190 тонн сміття у Сихівському районі залишається невивезеним.

«Критична ситуація на усіх майданчиках. З них не вивозять сміття вже близько місця. За минулу добу від сміття очистили 3 майданчики, це приблизно 45 тонн. Неочищеними залишаються 146 майданчиків, відповідно більше 2 тис. тонн сміття залишається невивезеним у нашому районі», - повідомили у Сихівській РА.

Найгірше справляється із вивезенням ТОВ «AVE-Львів». 134 неочищених майданчиків обслуговує цей перевізник.

Станом на 5 липня у Залізничному районі залишаються невивезеними 11 майданчиків, які обслуговує підприємство ТОВ «AVE-Львів». Адреси невивезених майданчиків ТОВ «AVE-Львів»: вул. Олени Степанівни, 21, Шараневича, Стороженка, 5, Шевченка 55, 77, 107, Бортнянського, 25, Квітки-Основ’яненка, 14, Братів Міхновських, 39, Залізнична, 14а, Вернигори, 27, Затишна, 5.

«У Шевченківському районі на теперішній час переповнено 75 сміттєвих майданчиків, критична ситуація у компанії «AVE-Львів», у них переповнений 61 майданчик. За вчорашній день компанія «AVE-Львів» очистила лише 2 сміттєвих майданчики. Практично з 1 червня 2017 року компанія «AVE-Львів» сміття у Шевченківському районі не вивозить», - зазначила Надія Банах, голова Шевченківської РА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ