Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові підбивають підсумки українсько-швейцарського проекту з розвитку Карпатського регіону

Сьогодні у Львові проходить конференція, присвячена управлінню лісовими ресурсами Карпатського регіону. Мета конференції -- підбиття підсумків дворічної роботи з розвитку економічних аспектів Карпатського регіону.

Як зазначив під час брифінгу начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської ОДА Ростислав Сорока, у системі регіональних пріоритетів деревообробна промисловість займає одне з провідних місць. «Швейцарська компанія «Форза» надала велику допомогу з розвитку деревообробної промисловості Карпатського регіону. У нас є спільний проект, який спрямований на підвищення конкурентоспроможності цього виду діяльності, і ми намагаємося дотримуватися всіх вимог проекту. Однак через економічну кризу у багатьох підприємств немає інтересу до довгострокових проектів.», -- зазначив Ростислав Сорока.

Що стосується самого проекту, то це швейцарсько-українська співпраця в питанні розвитку Карпатського регіону. Фінансується проект швейцарською агенцією з питань розвитку і партнерства. Проект охоплює чотири регіони, головний офіс знаходиться в Ужгороді. Проект передбачає чотири складові: управлінська, економічна, соціальна та політична. Сьогодні на конференції відбудеться підбиття підсумків другої, економічної складової. А в подальшому до проекту повинні залучити соціальні проекти та політичні проекти на рівні влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ