Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові починають горіти переповнені смітники

У Львові за адресою вул. Наукова, 2 загорівся смітник. Про це повідомила Варта-1 на своїй сторінці на ФБ.

Зокрема, у повідомленні було сказано: «Перший дзвінок в службу пожежників був о 23:45. Дзвінків саме від мене було близько п’яти, на які відповідали, що машина на місці і вже гасить загоряння, але сусіди гасили своїми силами. Пожежна машина приїхала 00:31 – за 45 хвилин. Від першого дзвінка. Пожежа ліквідована о 00:38». 

Додамо, що учора, 9 червня, міський голова Львова Андрій садовий у традиційному відеозверненні розповів сьогодні у Львові понад третина сміттєвих майданчиків переповнені, а в багатьох місцях перевізники не вивозять сміття вже понад місяць.

Також Андрій Садовий сказав: "Наше місто продовжують системно та брутально ставити на коліна. До вже традиційних методів, а саме - закриття доступу до полігонів - додали нові, підключивши силові структури. Кримінальні справи паралізували роботу перевізників, які і так працюють в надзвичайних умовах ось вже більше року. Я ще раз хочу наголосити - ми маємо і транспортні, і фінансові ресурси, аби очистити місто. Єдина причина, чому це не відбувається - блокада. Нам системно закривають доступ до усіх полігонів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ