Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові покажуть інтерактивну виставу про Facebook

9 листопада у Львові, на сцені Першого Українського театру для дітей та юнацтва відбудеться прем’єра нової інтерактивної вистави від творців легендарного спектаклю «Дикун Forever», повідомили організатори.

У новій постановці під назвою «Facebook. Post scriptum» глядач бере участь із першої ж хвилини! Початок – о 19:00.

«Facebook. P. S.» - це втілення епатажу, несподіваних театральних експериментів і яскравої акторської гри. Інтерактивна постановка залучає кожного глядача у захоплююче дійство. Так присутні у залі стають не просто свідками, а учасниками реальності, яка твориться на сцені у режимі «тут і зараз».

Для головного героя вистави віртуальний світ у буквальному розумінні замінює реальне життя. Отримати ще один «лайк» - його чи не головна життєва мета... Усі «принади» мережі, віртуального життя розкриваються у постановці через різні кумедні (й не зовсім) ситуації. Моновистава «Facebook. Post scriptum» захоплює глядача широким спектром емоцій: від співпереживання - до заразливого сміху. Головний герой спектаклю постійно потрапляє у незручні та курйозні ситуації, але при цьому віртуальний світ затягує його ще сильніше, практично повністю замінюючи радощі простого життя.

Режисер «Facebook. P. S.» - Давіс Колбергс, а головну роль виконує молодий актор Юрій Дяк, який уже завоював любов і визнання глядачів завдяки своїй талановитій грі у театрі та кіно. У новій сценічній постановці Юрій Дяк зруйнує кордон між реальним та віртуальним світами – і дасть присутнім у залі унікальну можливість подивитися на себе збоку.

Ціна квитків на інтерактивну виставу «Facebook. P. S.» 9 листопада у Першому Українському театрі для дітей та юнацтва – від 90 до 240 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ