Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові польський турист влаштував сприптиз для муніципалів

Цими вихідними у Львові оператори міського Центру безпеки, переглядаючи відео з камер спостереження, помітили чоловіка, який поводився не дуже чемно – чіпався до перехожих, щось вигукував. Відбувалося це у центрі міста, на площі Коліївщини. Про це повідомила на своїй сторінці на ФБ Муніципальна варта.

"Аби з'ясувати, що ж трапилось, туди вирушив патруль Муніципальної Варти. Почали з чоловіком розмовляти, побачили, що це польський турист. Тому польською йому пояснили, що варто втихомиритись. Однак, зухвалець вирішив продемонструвати своє ставлення до львів'ян і зокрема, до патрульних. Спустивши штани та спідню білизну, він і далі викрикував та смикався.

У таких випадках, відповідно до законодавства, патрульні Муніципальної варти затримують порушника і викликають поліцію, щоб доставити його у районний відділок.

Коли цього емоційного поляка привезли до поліцейського відділку, там він ще трохи погаласував. Та згодом, можливо, зрозумів, що накоїв дурниць. Бо за свою поведінку вже вибачався, коли приїхали його друзі і сплатили штраф за свого товариша. Усі разом з поліції і поїхали", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ