Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Львові попрощаються із загиблим водієм телеканалу НТА

Сьогодні, 1 вересня, о 19.00 у Львові в церкві Благовіщення на вул. Пасічній відбудеться парастас за загиблим у смертельній ДТП водієм телеканалу НТА Володимиром Тибінкою. Про це сьогодні, 1 вересня, на Фейсбуці повідомила редактор телеканалу НТА Наталія Струк, передає Гал-інфо.
Володимир Тибінка, водій.

Як повідомляло Гал-інфо, учора, 31 серпня, поблизу села Верхній Лужок Старосамбірського району Львівської області знімальна група телеканалу НТА потрапила у ДТП. Внаслідок цього важкі травми отримав журналіст Олег Галів, постраждав оператор телеканалу НТА Іван Мазуренко, а також журналіст видання «Вголос» Михайло Галущак. Водій автомобіля Володимир Тибінка від отриманих травм загинув.

Львівські журналісти потрапили у ДТП: водій загинув

«Найважче зараз рідним Володя Тибінка - дружині, двом маленьким дітям, батькам. Старша донечка Володі нині мала йти у 1-ий клас. Парастас відбуватиметься сьогодні о 19.00 в церкві Благовіщення на вул. Пасічній. Якщо маєте бажання підтримати рідних Володі фінансово, це номер картки його батька (водія телеканалу ЗІК): ПриватБанк 4149437855726749 Бринецький Тарас Мар'янович», - написала Наталія Струк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ