Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові поспілкуються з «живими» книгами

4 грудня в інклюзивному просторі Сенсотека, що в Стрийському парку (вул. У.Самчука, 22), о 15.00 розпочнеться спілкування із «живими» книгами в рамках благодійного проекту «Жива бібліотека: Без меж». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли організатори, «живими книгами» стануть паралімпійські чемпіони, учасники велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!» і просто люди, які знають, що означає жити без обмежень попри інвалідність.

Спілкування відбуватиметься в малих групах. Кожен учасник-книга матиме 20 хвилин, щоб поділитися своєю історією з читачами. Загалом запрошено 5 Книг, які поспілкуються з п’ятьма групами читачів. В групі – 5-6 осіб.  

Участь в «Живій бібліотеці» в ролі книги дає можливість розповісти про себе й свої досягнення, поділитись натхненням і досвідом, спонукати до суспільних змін та перетворень.  В свою чергу, бути «читачем живої книги» – це можливість відкрити для себе світ непересічної особистості, яка своїм прикладом доводить, що обмежень не існує: ми самі створюємо бар'єри, трансформуючи їх в стереотипи.

Мета заходу – надихати людей навколо і показати, що інвалідність це не вирок і навіть не обмеження, а лише особливість, яка не впливає на потенціал чи вподобання людини. Також «Жива бібліотека» – благодійний захід, спрямований на збір коштів для хорошого фотоапарату в Сенсотеку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ