Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові посилять патрулювання місць скупчення туристів

У Львові у всіх місцях скупчення туристів працюватимуть додаткові патрульні бригади, аби попередити жебрацтво та хуліганство, – повідомила прес-служба Львівської міської ради

«В результаті тісної співпраці з гідами-екскурсоводами м. Львова таґрунтуючись нарезультатах соціологічних опитувань туристів, управління культури та туризму ЛМР визначило основні об’єкти, привабливі для туристів, ключові місця перетину туристичних маршрутів у місті та місця скупчення туристичних груп. З метою забезпечення правопорядку, попередження фактів жебрацтва та хуліганства в місцях найбільшої концентрації туристичних потоків на території міста управління культури та туризму звернулося до Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області з клопотанням про виділення додаткових патрульних бригад», -коментує начальник відділу туризму Львівської міської ради Оксана Миськович.

Питання забезпечення правопорядку на території міста Львова в місцях перетину туристичних маршрутів та безпеки туристів взято Львівським міським управлінням ГУМВС України у Львівській області на постійний контроль, для цього розроблено ряд оперативних заходів.

«Для попередження порушень громадського порядку та злочинів Львівське міське управління ГУМВС України у Львівській області дало відповідні вказівки начальнику територіальних РВ ЛМУ та командиру батальйону патрульної служби при ЛМУ про здійснення комплексу оперативно-профілактичних заходів щодо забезпечення належного правопорядку в даних місцях. Зобов’язано також дільничних інспекторів міліції та працівників кримінальної міліції у справах дітей постійно проводити відповідну профілактичну роботу з молодими особами, які збираються чи проживають у місцях концентрації туристичних потоків з метою попередження вчинення ними правопорушень», - говорить Станіслав Броневицький, в.о начальника управління львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області, полковник міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ