Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові працівникам КП збільшили зарплату

Працівникам ЛКП на 4-й квартал 2010 року збільшено фонд оплати праці. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Працівникам збільшуватимуть заробітну плату у межах 2,5-10 відсотків за забезпечення 100-відсоткового збору коштів за теплову енергію, водопостачання, утримання будинків і прибуткових територій за 9 місяців 2010 року. Таким чином комунальників стимулюватимуть до якісного надання послуг. Зарплату збільшуватимуть за рахунок відсотка від суми отриманих коштів від населення за надані послуги.

Відтак, за 100% збір коштів за теплову енергію, водопостачання, утримання будинків та 100% перерахунок виробникам, тобто Водоканалу та Теплоенерго, на 10% збільшено фонд оплати праці працівникам ЛКП Галицького району: «Старий Львів», «Цитадель-Центр»; Залізничного району: ЛКП «Богданівка»; Личаківського району: ЛКП «№503»; Франківського району: ЛКП «Львівський ліхтар» та «Старий квартал».

Крім того, на 7,5 % збільшено фонд оплати праці працівникам 19-ти комунальних підприємств, які частково забезпечили 100% збір та перерахунок коштів; на 5% – працівникам 16-ти ЛКП та на 2,5% – 7 ЛКП, які змогли зібрати кошти за надані послуги за одним показником.

Нагадаємо, у Львові працює 51 комунальне підприємство, середня заробітна плата працівників комунальних підприємств, що обслуговують житловий фонд, становить 1 415 гривень. За останні чотири роки зарплата працівників ЖЕКів зросла у два рази.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ