Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували соціальний проект для мотолюбителів «Збережи життя

У четвер, 16 березня, відбулася презентація соціального проекту для мотолюбителів «Збережи життя», започаткованого мотоклубом LIONS MC UKRAINE. Повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Передусім наша мета – популяризувати навчальний курс із надання невідкладної медичної допомоги та залучити до проекту якомога більшу кількість учасників. Часто саме байкери першими опиняються на місці ДТП, тому що мототранспорт більш маневрений, тому першими зможуть надати невідкладну допомогу постраждалим», –  розповідає Олег Дударєв, координатор проекту та учасник клубу LIONS MC UKRAINE.

Як повідомили ініціатори проекту, інформаційно-навчальна кампанія охопить не лише професійних байкерів, але й  мотолюбителів, які зможуть взяти участь у низці навчальних тренінгів. Організатори переконані, що вміння надавати першу медичну допомогу до прибуття лікарів має бути пріоритетним серед власників мототранспорту, адже мотоцикл – транспорт з одним із найвищих показників ризику.

Окрім Львова, до кампанії буде залучено ще сім міст – Луцьк, Івано-Франківськ, Дрогобич, Червоноград, Рава-Руська, Калуш і Чортків, у яких діють осередки мотоклубу LIONS MC UKRAINE.

«Цінність цього проекту у тому, що звичайні люди, навчатимуться для того, щоб при потребі змогти врятувати життя незнайомій людини», – пояснює Вальдемар Надіжко, лікар та учасник клубу LIONS MC UKRAINE.

До партнерської підтримки проекту «Збережи життя» долучилася Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Національна поліція у Львівській області та  ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ