Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували Стратегію сталого розвитку міста

Учора, 26 лютого, у Львові Інститут міста представив результати ІІ-го етапу розробки Стратегії сталого розвитку міста. Стратегія складається з двох пріоритетів. Перший – це конкурентоспроможність: туризм, ІТбізнес-послуги, Євро-2012», другий – якісне життя: транспорт, ЖКГ, освіта. Повідомив кореспондент Гал-інфо.

 

«Результатом підвищення конкурентоспроможності буде економічне зростання і збільшення кількості робочих місць, що дозволить сконцентруватись на пріоритетах якості життя: якість житла і навколишнього середовища, якісні освітні послуги, доступний та зручний громадський транспорт, європейські стандарти охорони здоров’я, здорові і фізично активні мешканці, збереження і розвиток автентичного культурного середовища», – розповіла голова правління Інституту міста Віра Нанівська.

 

За її словами, розвиток Стратегії та їхнє втілення в життя на пряму залежить від бюджету. Тому перші результати можна буде помітити через рік.  «Неефективність використання бюджетних коштів через розрив задекларованих пріоритетів і профінансованих заходів, невідповідність нормативно-правової бази та управлінської структури до виконання пріоритетів стратегії найбільше створюють перешкоди для ефективного впровадження стратегії у всіх органах влади, тому потрібен час, щоб втілити задумане», - пояснила Віра Нанівська.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ