Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували здобутки професійно-технічних закладів

У четвер, 20 квітня, на площі навпроти головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося традиційне свято професійно-технічної освіти Львівщини "Великодні дзвони – 2017". Свої здобутки презентували на виставці представники 26 професійно-технічних закладів області.Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Торік на Львівщині ми відкрили 50 нових підприємств. Цьогоріч плануємо відкрити ще більше. І на усіх цих підприємствах потрібні розумні та талановиті кадри. Такими є ви, - зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. - Також хочу, аби ви вірили, що тільки професійні та чесні люди, що віддані своїй справі, будуть потрібні Україні. Тому демонструйте осбі і світові, що саме українці найбільш професійні та талановиті люди".

Як розповіла директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, на виставках, конкурсах, оглядах можна побачити усю сферу студентської та учнівської творчості: від ковальства, різьби по дереву, швейних та кондитерських виробів - до показу моделей весняно-літньої колекції жіночого та чоловічого одягу та колективів художньої самодіяльності.

Зазначимо, захід щорічно відбувається задля ознайомлення львів’ян та гостей міста з досягненнями професійно-технічної освіти, успіхами майбутніх робітничих кадрів у технічній та художньо-прикладній творчості, застосуванні раціональних прийомів праці, підготовки учнівської молоді до вибору майбутньої професії та спрямування на майбутній професійний успіх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ