Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентують аудіокнигу «Країна У або казки чужим дітям»

У п’ятницю, 5 травня, о 16.40 у Сенсотеці (Стрийський парк, вул. У. Самчука, 22) письменниця з Луганщини Євгенія Сенік презентуватиме свою аудіокнигу «Країна У або казки чужим дітям». У книзі, написаній із власного досвіду, авторка змальовує самотність людини за кордоном – людини, яка залишає свою дитину, аби читати «казки чужим дітям». На презентації будуть присутні учні школи-інтернату №100 для дітей з порушеннями зору. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповідають організатори, Країна У – чарівна країна, що знаходиться в серці молодої авторки Євгенії Сенік. Сюжет розгортається на широкому тлі дбайливо і водночас хаотично прописаних емоцій та роздумів головної героїні, яка опинилась на заробітках у Німеччині. 

«З України емігрувало 6,6 мільйона людей. За цим показником ми посідаємо п'яте місце у світі. Серед емігрантів – наші рідні, друзі й знайомі. Але чи знаємо ми про переживання тих, хто покидає рідні домівки, хто кожного дня марить своєю Країною У? Євгенія Сенік у третій книзі, написаній із власного досвіду, змальовує самотність людини за кордоном. Людини, яка залишає свою дитину, аби читати «казки чужим дітям»», - зазначають організатори.

Організатори події – Євгенія Сенік, Єва Якубовська, ГО «Інститут українських студій», Публічні бібліотеки м. Львова.

За додатковою інформацією звертатися до Романа Боренька, тел.: +38 093 6907290  facebook.com/sensoteca +38 032 243 01 68. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ