Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові продали земельну ділянку вартістю майже півмільйона гривень

Сьогодні у Львові на аукціоні було продано земельну ділянку площею 1 667 метрів квадратних, яка знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького. Стартова ціна продажу ділянки становила 360 627, 67 гривень. Цільове призначення ділянки – розміщення станції технічного обслуговування та придорожнього кафе.

Торги тривали недовго, приватний підприємець з Городка Роман Добрянський придбав ділянку за 480 тисяч гривень. Під час короткого брифінгу він повідомив журналістам, що використає ділянку за цільовим призначенням і наступного року почне там будівництво автостоянки та кафе. За його словами, ще не відомо, скільки буде вкладено коштів у будівництво, та що це будуть за кошти – кредитні чи інвестиції.

Як повідомив під час брифінгу заступник начальника міського управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук, у Львові ще не продавали земельних ділянок такого роду, оскільки на них не було попиту. Що стосується наступних аукціонів, то за словами Гуменчка, в кінці грудні відбудеться ще один аукціон, однак великі земельні ділянки почнуть реалізовувати з літа 2009 року.

За його словами, цього року у Львові відбулися лише два результативні земельні аукціони, від яких надійшло більше 29 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ