Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові просто на вулиці померла жінка

1/2
У Львові просто на вулиці померла жінка 1941 р.н. За попередніми висновками медиків, це була природна смерть. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомила речниця ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська.

Як було повідомлено на сторінці у ФБ спільноти Варта 1, жінка  раптово впала та втратила свідомість.

Цю інформацію підтвердили у прес-службі ГУ НП у Львівській області та у станції швидкої допомоги.

"Хочу повідомити наскільки оперативно працюють наші дорогі "швидка допомога" і "поліція". Приблизно 15.00 стався такий випадок, старенька бабця 41-го року народження, купуючи хліб впала, важко дихала приблизно 1-2 хв і втратила свідомість.

Швидку допомогу викликали 15:06 , пізніше поліцію. Це сталося у Личаківському районі, вул. Пекарська 28, швидка приїхала за 25 хв, авто відправили аж з Топольної, приїхавши, подивилися на зрачки і перевірили пульс, подзвонили дочці через знайдений біля бабці телефон, дочка сказала, щоб їй повідомили, в яку лікарню її відвезуть, це було ще 15:30 , зараз 16:23 і бабця досі лежить, кажуть, що чекають поліцію, поліції немає, бабусю вкриває потихеньку снігом і скапує з даху прямо на неї, хоча б накрила її швидка чимось. Я просто в шоці.
17:19 - швидка поїхала поліції немає, лише є журналісти, бабця з 15:00 лежить на вулиці, скорівше всього вже давно нежива, аплодисменти швидкій і поліції", - йдеться у повідомленні у Facebook на Варті 1.

Гал-інфо вирішило з'ясувати, чому тіло загиблої так довго пролежало на вулиці. У ГУ Національної поліції у Львівській області нам відповіли, що це не в їхній компетенції - відвозити тіло, водночас на станції швидкої допомоги також сказали, що це не їхній обов`язок, мовляв, медики просто констатували смерть.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ