Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові процедуру закупівель контролюватиме тендерний комітет

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Львівської міської ради. Про це стало відомо сьогодні, 10 лютого, під час засідання виконкому ЛМР.

У Положенні зазначено, що тендерний комітет – це службові та інші особи замовника. Вони відповідають за організацію та проведення процедур закупівлі.

Формою роботи комітету є засідання, яке розпочинається за присутності на ньому не менше як  третини членів комітету. Засідання комітету скликаються головою комітету. Перелік питань, які підлягають розгляду на засіданні, та порядок денний доводяться до відома членів комітету до початку засідання.

Рішення з питань, які розглядаються на засіданнях комітету, приймаються простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів голос голови комітету є вирішальним.

До складу тендерного комітету виконкому ЛМР увійшли: М. Литвинюк - керуючий справами виконкому,  голова тендерного комітету,  М. Гавриляк - начальник управління правової роботи юридичного департаменту, заступник голови тендерного комітету І. Сірко - начальник організаційного управління,секретар тендерного комітету.

Члени тендерного комітету: С. Сиротинська - в. о. начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності апарату виконкому, О. Очерклевич - головний спеціаліст відділу організаційної роботи організаційного управління, М. Шевченко - головний спеціаліст відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань управління правової роботи юридичного департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ