Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові протягом літа відновлять чотири театри

В межах активної ремонтної кампанії цього року влітку буде відновлено чотири міські театри, в яких, зокрема, ремонтуватимуть фасади, дахи, внутрішні реставраційні роботи. Про це повідомили у департаменту розвитку Львівської міської ради.

У Львівському академічному духовному театрі «Воскресіння» вже зараз проводяться внутрішні роботи в приміщенні театру. Закінчення робіт – до кінця серпня 2017 р. До кінця року планується провести капітальний ремонт даху театру, а також провести реконструкцію системи електропостачання.

У Першому українському театрі для дітей та юнацтва проводяться роботи з капітального ремонту фасаду.

Щодо реставраційно-ремонтних робіт даху та фасаду Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки – оголошується тендер на виконання робіт. Також розробляється проектно-кошторисна документація на проведення капітального ремонту внутрішнього дворика театру.

Щодо реставрації фасаду Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса  – проводиться експертиза проекту, початок робіт запланований на серпень 2017 р. До початку опалювального сезону планується провести реконструкцію системи опалення театру. А також розроблена проектно-кошторисна документація на реставрацію приміщень театру. Орієнтовна дата оголошення тендеру – липень 2017 р.

На ремонти театрів з міського бюджету міста передбачено 4,3 млн. грн, а на закупівлю обладнання та предметів довгострокового користування для театрів Львова виділено з бюджету 500 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ