Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть конкурс для створення місць паркування

22 липня Виконавчим комітетом Львівської міської ради було прийнято рішення, згідно з яким, у Львові буде проведено конкурс між підприємцями на надання в користування земельної ділянки для забезпечення паркування транспортних засобів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Це рішення регламентує процедуру конкурсного відбору підприємців і є документом, який затверджує порядок проведення конкурсу. Основною метою прийняття такого рішення є розвиток конкуренції, обмеження монополізму на ринку надання послуг з обслуговування майданчиків для паркування та вибір на конкурсних засадах суб’єктів підприємницької діяльності, які спроможні впровадити новітні технології в систему організації паркування та надавати якісні послуги паркування юридичним особам та громадянам.

Зараз відбувається формування конкурсної комісії, яка і буде працювати над цим проектом. Проте, сам конкурс буде оголошено не швидше вересня 2011 року, оскільки у складі конкурсної комісії є й депутати, які зараз перебувають у відпустці.

«Це рішення дає змогу зрушити з місця процес надання в оренду майданчиків для паркування. З нового року не проводилися конкурси, у зв’язку зі змінами у Податковому кодексі. Проте на даний момент усе, що стосується конкурсу, було попередньо опрацьовано та вдосконалено», - розповів головний спеціаліст управління транспорту та зв’язку Сергій Жук.

Довідка:

Конкурс – конкурентний спосіб отримання права користування земельною ділянкою, спеціально визначеною для забезпечення паркування транспортних засобів згідно з планом майданчика для паркування.

Конкурсний комітет – постійний орган з підготовки та проведення конкурсу, який затверджується розпорядженням Львівського міського голови, у кількості 18-ти осіб, до складу якого входять представники: державної податкової інспекції у м. Львові, відділу Державтоінспекції з обслуговування адміністративної території м. Львові та автомобільно-технічної інспекції ГУ МВС України у Львівській області, департаменту житлового господарства та інфраструктури, департаменту економічної політики, департаменту фінансової політики, депутатського корпусу і районної адміністрації, на території якої розміщена земельна ділянка, яка подається на конкурс, для забезпечення паркування транспортних засобів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ