Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть Великодні сніданки для понад 600 потребуючих мешканців міста

У Світлу Великодню неділю, 1 травня, для людей, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути святковий настрій та духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі, проведуть спільні святкові Великодні сніданки. Сніданки відбудуться у трьох локаціях міста і розпочнуться зі спільної молитви. Пригощатимуть традиційними Великодніми стравами (паски, яйця, ковбаски, тощо). Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, Великодні сніданки проведуть за такими адресами:

– у дворику школи № 62, що знаходиться на вул. Театральній, 15. Сніданок розпочнеться зі спільної молитви о 10 годині. Цього року запрошено близько 150 потребуючих львів’ян. Організовує управління соціального захисту Львівської міської ради.

– у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на вул. Кирилівській, 3а о 10 годині для близько 40 відвідувачів Центру. Організовує Центр обліку та нічного перебування бездомних за підтримки релігійних громад Св. Анни, Св. Йосафата та Покрови Пресвятої Богородиці.

– у Львівському палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Трапеза розпочнеться зі спільної молитви о 12 годині. Цьогоріч сніданок організовують для 400-500 бездомних, малозабезпечених і неповносправних. Проводить ГО «Спільнота Взаємодопомоги Оселя».

Організатори Великодніх сніданків зазначають, що у такий світлий день особливо потрібно бути разом, відчувати любов і підтримку. Ніхто не повинен бути самотнім чи забутим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ