Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові прикордонники збудують будинок

Учора, 1 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати погодили надання військовій частині 9507 Державної прикордонної служби України західного регіонального управління дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 23, вул. Володимира Великого, 25. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.
Депутати надали військовій частині 9507 Державної прикордонної служби України західного регіонального управління дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6687 га на вул. Володимира Великого, 23, вул. Володимира Великого, 25 для обслуговування гуртожитків за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення з подальшим переведенням їх до земель житлової та громадської забудови.

Перед депутатами виступав командир військової частини, який повідомив, що земля потрібна для того, щоб збудувати там багатоквартирний будинок. Він повідомив, що в гуртожитках мешкає близько 50 сімей, у тому числі і сім’ї учасників АТО, а приміщення в аварійному стані.

«Дах протікає, і коли падає сніг, то на горищі двоє солдатів лопатами його викидають, щоб людям не текла вода зі стелі», - сказав він.

Він додав, що люди самотужки шукатимуть інвестора для будівництва будинку, а всі сім’ї, які мешкають в гуртожитку, отримають квартири у новобудові.

Військова частина має подати у встановленому порядку міській раді на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Депутати також попросили підготувати список усіх мешканців, щоб квартири у будинку, який будуватимуть, отримали саме вони, а не «випадкові люди».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ