Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові прижився полтавський «Спрут»

Сьогодні, 30 червня, «Львівводоканал» розпочав чергову кампанію з примусового припинення надання послуг боржникам мешканцям Синівського району. Протягом дня бригада фахівців «Полтававодоканал» за допомогою приладу «Спрут» від’єднуватиме від каналізації квартири неплатників вул. Морозної, Вернадського, Драгана та Довженка. Бригада «Полтававодоканал» працюватиме у Львові впродовж 5 днів.

«Такі радикальні методи впливу на боржників спричинені низьким рівнем оплати за водопостачання. На сьогодні борг населення перед ЛМКП «Львівводоканал» становить 95 млн грн. У травні «Львівводоканал» надав львів’янам послуг на 8,3 млн гривень, а мешканці розрахувались лише на 7 млн. Відтак, комунальники надіслали попередження двом тисячам абонентам, заборгованість яких коливається від 300 гривень до 10 000 гривень», – розповіла начальник відділу водозбуту ЛМКП «Львівводоканал» Ольга Афанасєєва.

Мешканцям, котрі залишаться без каналізації, потрібно розрахуватись з боргами або укласти угоду на поступове їх погашення. До того ж, аби під`єднатися до каналізації, їм доведеться заплатити 250 гривень. При цьому треба буде чекати аж до осені. Саме тоді до Львова знову приїде полтавська бригада.

Послуги бригади «Полтававодоканалу» за одну машину обійдуться місту в 9,6 тис. гривень, на від`єднання одного стояка від водопостачання йде 30-40 хвилин, – розповів працівник бригади «Полтававодоканал» Сергій.

Довідка.

Графік робіт бригад «Полтававодоканал»

30.06. – Сихів, вул. Морозна, Вернадського, Драгана та Довженка.

1.07. – Шевченківський район, вул. Щурата, Шевченка, Грінченка, Чигиринська.

2.07. – Франківський район, вул.. Володимира Великого, Княгині Ольги, Наукова, Чупринки.

3.07. – Залізничний район, вул. Городоцька, Патона, Ряшівська, Суботівська.

4.07. – Сихів, вул. Зубрівська, Червоної Калини, Хуторівка, Кавалерідзе.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ