Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові п’яна водійка побила поліцейську

На проспекті Свободи у Львові вночі 30 серпня поліцейські зупинили автомобіль Toyota rav 4, яким керувала п’яна водійка. Про це повідомили у спільноті Варта1 на Фейсбук.

В повідомленні сказано:

«За 30.08.2015 приблизно о 04.35 поступило повідомлення про те, що по пр.Свободи рухається автомобіль Toyota rav 4 д.н.з ВС7883... з явними порушеннями ПДР.

Автомобіль був зауважений працівниками поліції, при спробі зупинки автомобіль намагався втекти, але за допомогою 2-х екіпажів був затриманий.

Кермувальниця автомобіля при затриманні чинила опір працівникам поліції, а саме нанесла тілесні ушкодження дівчині поліцейському.

Була доставлена на експертизу по вул.Наукова 49. Під медзакладом ображала поліцейських, говорила що її дядько працює в суді і що завтра в них будуть проблеми.

Від проходження медичної експертизи відмовилась. Після того як трішки заспокоїлась поліцейський намагався пояснити їй, що посвідчення водія вилучається до рішення суду, але дівчина сховала посвідчення і не хотіла його віддавати.

На кермувальницю складений протокол по ст.130 КУпАП. Окрім цього поліцейська звернулася в райвідділ для написання заяви про тілесні ушкодження завдані їй водійкою авто. Також на водіку буде складений протокол за непокору ст. 185 КУпАП.

На відео поліцейський намагається пояснити водійці, що її посвідчення підлягає вилученню (на момент зйомки вона вже заспокоїлась)».

Відео можна переглянути тут.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ