Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові п'яний водій, тікаючи на великій швидкості від патрульних, влетів у приватне подвір'я

У ніч на 12 вересня у Львові п'яний водій, тікаючи від патрульних на швидкості близько 180 км/год, влетів на територію приватного подвір'я та спричинив ДТП. Сам водій, на диво, не постраждав.
screenshot

Як повідомили в Управлінні патрульної поліції Львова, автопригода сталась близько 02:00.

"Патрульні побачили, як автомобіль Opel Astra рухався смугою для маршрутних транспортних засобів. В автомобілі також був несправний освітлювальний прилад. Під час спілкування у водія помітили ознаки алкогольного сп‘яніння.

Чоловік заперечив, що вживав алкоголь. Коли його попросили пред‘явити документи, водій сів в автомобіль діставати їх, однак раптом продовжив рух. Патрульні прийняли рішення наздогнати порушника. Чоловік не реагував на вимоги поліцейських про зупинку та порушував правила дорожнього руху.

Орієнтування передали іншим екіпажам. Порушник на швидкості понад 180 км/годину виїхав за межі Львова і вирушив трасою Київ-Чоп в напрямку села Липники. Водій відірвався від переслідування. В один момент інспектори почули повідомлення від екіпажу патрульних, які допомагали слідчим оформляти ДТП з потерпілими в селі Липники, де водій не впорався з керуванням здійснив наїзд на перешкоду, а тоді влетів у приватний будинок внаслідок чого постраждали троє людей.

З‘ясувалося, що і водій автомобіля Opel Astra не впорався з керуванням і влетів на те саме приватне подвір‘я. Автомобіль втікача пролетів у повітрі біля поліцейських та мешканців будинку і врізався в евакуатор, який приїхав забирати транспортний засіб з попередньої ДТП. Як сказали очевидці події, водій народився у сорочці, адже не отримав жодного ушкодження.

Від перевірки на стан сп‘яніння чоловік відмовився. Патрульні оформили на водія постанову про порушення правил дорожнього руху та три проколи: за керування у нетверезому стані, за скоєну ДТП та невиконання вимог про зупинку", - йдеться у повідомленні поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ