Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові реконструюють вулицю Бортнянського

У Львові реконструюють вул.Бортнянського. Тут влаштовують нове асфальтобетонне покриття, міняють інженерні мережі, відновлюють тротуари. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Роботи, які виконує ЛКП «ШРП Личаківського району», розпочалися ще у вересні цього року.

«Стовідсотково відремонтована ділянка дороги від вул.Луцького до вул.Юнаківа. Готові тротуари 100% до вул.Сорохтея. Під асфальтування готовий проміжок ділянки від вул.Юнаківа до вул.Сорохтея. Зараз у роботі ділянка від вул.Сорохтея до вул.Шевченка. До кінця тижня будуть закінчені роботи з заміни водопроводу. Працює 18 одиниць техніки, 21 дорожній працівник. Уже виконано робіт на 2 млн 113 тис. грн. Проплата проводиться, серйозних затримок з фінансуванням немає. Ділянку дороги від вул. Юнаківа до Сорохтея заплановано заасфальтувати протягом 1,5 тижня. Щодо відрізка від вул. Сорохтея до вул.Шевченка – все залежить до погодних умов. Якщо буде сприятливо погода – то закінчимо до кінця року», - розповів директор ЛКП «ШРП Личаківського району» Теодор Олексин.

«Об’єкт є перехідний. На цей рік заплановано замінити інженерні мережі та влаштувати асфальтне покриття на проїзній частині. Вже далі – відновлення тротуарів, влаштування ознакування, благоустрій. Однак вже зараз виконано багато робіт. Якщо будуть сприятливі погодні умови, то до кінця року вулиця все ж буде відремонтована цілком. Цього року на реконструкцію вулиці передбачено 4,5 млн грн», - розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький.

Протяжність вулиці Бортнянського складає 600м., загальна площа тротуарів та проїзної частини – майже 9 тис. м.кв.

Ця вулиця з’єднує вул.Шевченка та Рясне з районом приміського та головного залізничного вокзалів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ