Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ремонтують вул. Пулюя–Трускавецька

У Львові тривають роботи з відновлення дорожньої інфраструктури. Зокрема, в кінці серпня розпочали реконструкцію вул. Пулюя – Трускавецька. Об’єкт – перехідний, всі роботи планують закінчити в наступному році, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Якщо говорити про Франківський район, є ускладнене сполучення частини мікрорайону з вул Кульпарківською через вул Трускавецьку. Ми сьогодні відновили роботи, які треба було зробити ще у 90-ті роки. Щоб було краще сполучення, ми добудовуємо вул Пулюя і будемо добудовувати вул Трускавецьку. Серйозна інвестиція. Роботи робляться швидко, вчасно, у два етапи. В цьому році буде зроблена частина вул Пулюя і частина Трускавецької, буде зроблено кільце. Наступного року буде зроблена друга частина вул Трускавецької. Мешканці, які тут живуть, просять, щоб це було зроблено, бо їхні двори не комфортні, бо багато людей проїжджає, раніше тут була грунтова дорога. Робимо інженерію, каналізування, всі мережі міняємо, будуть хороші хідники. Думаю, мешканці, які тут живуть, будуть задоволені.

До листопада ця перша частина буде завершена – вул Пулюя, розворотне кільце, вул Трускавецька. Загалом це 11 млн грн. Наступного року – друга частина – по вул Трускавецькій. Але все залежить від того, яка буде зима», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

На сьогодні розібрано дорожнє покриття на вул. Пулюя та ділянці вул. Трускавецької в напрямку до вул. Кульрківської; проводяться роботи з заміни каналізаційних та водопровідних мереж; розпочато влаштування дорожнього одягу та паркувального майданчика на вул. Пулюя.

«Будемо виконувати і ремонт водопровідних мереж, і будемо влаштовувати дощову каналізацію, якої тут практично не було зовсім. Зокрема, відводу поверхневої води не було. Будуть влаштовані велодоріжки, тротуари і якісне асфальтобетонне покриття. 11 млн грн в цьому році виділено, а залишкова ділянка на вул. Трускавецькій – на наступний рік», - розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Роман Заріцький.

Заплановані обсяги робіт:

довжина ділянок реконструкції вулиць – 695,7 м.пог.;
влаштування асфальтобетонного покриття дороги шириною 8 м.пог.
влаштування пішохідних доріжок з бетонних плиток;
влаштування велосипедних доріжок з асфальтобетону;
заміна водопровідних мереж;
влаштування мережі дощоприймачів;
ремонт каналізаційних мереж;
влаштування площадки для паркування автотранспорту.

Загальна вартість будівельних робіт за договором підряду – 22803,3 тис.грн.

Замовник - департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ