Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові розпочався фестиваль флюоро-арту

Вчора, 11 листопада, у нашому місті в бізнес-центрі «Емеральд», що на пл. Петрушевича, 3, розпочався фестиваль флюоро-арту Lviv Lumines 2011. Цей захід вже став традиційним для Львова і відбувається втретє, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На площі понад 1 тис. м2 фестивальний простір формують 22 художники, які представляють роботи з біфлексу, живопис, 3-D павутиння і, навіть, вишивання флуоресцентними нитками.

Як зазначили організатори заходу, їхньою метою було зібрати і представити на виставці вже відомих діячів флюоро-арту і новачків. Серед авторів виставлених робіт є флюоро-художник зі США Джейк Белл, який стояв біля витоків цього мистецтва.

Особливу увагу привертають Fluranet з Києва. Окрім свої робіт, вони представляють колекцію одягу, виконаного в флуоресцентному вигляді. Ніта Кравець та Сергій Рукавіцин зазначають, що за 11 років, відколи флюоро-арт почав розвиватися в Україні, це мистецтво широко розвинулось.

На відвідувачів, окрім експозиції творів, чекають майстер-класи, флюоро-боді-арт, а також psy-trance-вечірки за участю відомих музичних проектів та діджеїв. Завершить все 19 листопада величезна вечірка у клубі «Метро», інтер’єр якої і будуть складати виставлені роботи.

Загалом у Lviv Lumines 2011 беруть участь: FLURANET (Київ), JAKE BELL (USA), DIMORPHIC (Львів), SHANKARA LAB (Крим), HYPER ICONS (Львів), TRANCECARPATHIARTS FAMILY (Ужгород), SPIDERGROUP (Львів), PACKAWAN (Львів), PSY-HO MADE (Житомир), KALEIDOSKOPE (Мінськ), NARAYAMA (Львів), KOTYUN (Київ), DONALD (Львів), OJO DE MANDALA (Київ), ANNETA (Львів), ARTUR KLYOVAN (Львів).

Довідка:

Детальну програму та розклад майстер-класів можна знайти на офіційному сайті фестивалю www.lumines.lviv.ua. Контакти: (063) 762-07-00 Ірина Клименко, (097) 367-84-36 Марія Захарова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ