Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові розпочався Форум БЕЗмісцевого самоврядування, - Ганущин

"Форум місцевого самоврядування відбудеться БЕЗ місцевого самоврядування. Ну як мінімум без його активної частини, принаймні зі Львівщини", повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин 24 березня на своєму блозі.

"Кажуть, якщо коли-небудь що-небудь трапляється двічі поспіль, то це вже система.Сьогодні-завтра у Львові відбувається Форум місцевого самоврядування чи то пак правильніше сказати БЕЗ місцевого самоврядування. Кілька слів про це або «по поличках»

Мабуть, вважає Андрій Садовий, і комунальна установа очолюваної ним ради «Інститут розвитку міста», що виключно серйозні експерти з місцевих питань гідні бути серед доповідачів та учасників такої поважної імпрези. Ну, і якось не зовсім впадає в око, що половина із заявлених доповідачів є членами партії «Самопоміч».

Та й не схоже на те, щоб я себе зараховував до великих фахівців зі самоврядних питань - всього лише дві і третина депутатської каденції за плечима, дійсний тренер Інституту політичної освіти, Української школи політичних студій, всього півтора року очільник обласної ради і головування лише у якихось двох регіональних самоврядних асоціаціях. Напевно, і на загал, Львівська обласна рада не до кінця відає питаннями місцевого самоврядування, раз запрошення на участь у цьому Форумі на офіційну адресу ради не надійшли.

Але от дивина, яка змушує ще більш саркастично посміхнутися. За моєю інформацією, жоден з голів районних рад Львівщини також не є запрошений на цей Форум. Ну, воно і не дивно, адже серед них членів «Самопомочі» немає...

Ба більше. Зареєструватися як учасник на офіційному сайті Форуму теж змоги немає. Акредитація активна лише для журналістів.

Тож і цього разу, як і торік, Форум місцевого самоврядування відбудеться БЕЗ місцевого самоврядування. Ну як мінімум без його активної частини, принаймні зі Львівщини.

P.S. Жодних шкодувань, як то кажуть на Галичині. У нас робочі самоврядні асоціації, 23-25 червня проводимо свій Форум місцевого розвитку у Трускавці, і Андрія Садового запросимо, ну їй-бо нам своє робить. А з доповідачами рівня шанованих мною Павла Хобзея, В’ячеслава Негоди, Віктора Ляха поспілкуємося цими днями в окремому порядку", - написав Олександр Ганущив на Zaxid.net.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ