Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався Форум інноваційної освіти INED

Сьогодні, 9 грудня, у Львові розпочався Форум інноваційної освіти INED, який спільно організовують Львівська міська рада, Центр інноваційної освіти “Про.Світ” та “Простір освітніх ініціатив” Українського католицького університету. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Форум інноваційної освіти має на меті сформувати новий підхід до поняття освіти: як до процесу гнучкого, сучасного та інноваційного. Учасники заходу ознайомлюються з новими дієвими інструментами щодо побудови продуктивної командної роботи в школі, ефективної взаємодії з батьками та громадою. Освітяни та професійні тренери розказують, як підвищити інтерес учнів до навчання за допомогою інформаційних технологій та освітніх технічних рішень.

Серед учасників - понад 200 вчителів, директорів та методистів з різних куточків України.

У програмі заходу: “Трансформація культури школи” - дискусійна панель за участю Володимира Турчиновського, декана факультету суспільних наук УКУ; Оксани Клепуц, директора НВК с. Козьови; Ірини Крохмаль, керівника навчальних програм Інституту лідерства та управління УКУ; Нікіти Шульги, співавтора проекту “Компола” та Андрія Проць, вчителя НВК ім. Стуса; “Естонська школа: історія успіху”, виступ Гііе Ассер, директора гімназії у м. Тарту, Естонія; Десять майстер-класів  на освітні тематики, які відбуваються паралельно у групах близько 20 осіб.

·    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ