Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові розпочався міжнародний турнір зі стрільби з лука «Золота Осінь»

У Львові на стадіоні «Динамо» (вул. Янева, 10) розпочався престижний міжнародний турнір зі стрільби з лука «Золота Осінь». Змагання цьогоріч приурочено до 60–річчя від дня заснування Львівської обласної федерації стрільби з лука, з якої розпочалось відродження спортивної стрільби з лука в Україні. Міжнародний турнір відбувається за підтримки Національного олімпійського комітету України у Львівській області (голова Юрій Турянський).

Під час урочистого відкриття турніру спортсменів привітали чимало чиновників та партнерів змагань, які в один голос побажали усім учасникам показати свої найкращі результати та виконати поставлені на турнір завдання.

Фінальна частина змагань серед дорослих спортсменів відбудеться в центральній частині міста у суботу, 16 вересня. Лучники вперше стрілятимуть поблизу оперного театру на проспекті Свободи. Фінали серед кадетів та юніорів відбудуться на стадіоні «Динамо».

«До Львова приїхали усі найсильніші лучники України, - каже Віктор Михайленко, головний суддя змагань. – Через хворобу змагання пропустить лише львів’янин Маркіян Івашко. Незважаючи на це, склад учасників буде доволі сильним, адже виступатимуть такі титуловані спортсмени, як Віктор Рубан, Георгій Іваницький, Юрій Гавелко, Сергій Макаревич та інші. Для прикладу, у жінок виступатиме титулована львів’янка Вероніка Марченко. «Золота Осінь» для багатьох учасників турніру є одним з етапів відбору до чемпіонату світу, який відбудеться у жовтні в Мексиці. Що цікаво, Вероніка Марченко уже відібралася на чемпіонат світу, оскільки стала бронзовою призеркою етапу Кубка світу. Для юніорів та кадетів «Золота осінь» буде одним з етапів відбору до чемпіонату світу, що в жовтні пройде в Аргентині». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ