Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові розпочався набір до Молодіжної комунікаційної школи

З 23 вересня до 27 жовтня у Львові триватиме Молодіжна комунікаційна школа. До участі запрошують підлітків та молодь віком від 14 до 18 років, які бажають удосконалюватися власні комунікативні навички. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Щоб стати учасником школи, потрібно заповнити заявку за посиланням. Заявки прийматимуть до 11 вересня. Участь – безкоштовна.

Молодіжну комунікаційну школу організовує ГО «Молоді Лідери  України» за підтримки управління освіти  Львівської міської ради  і за сприяння Клубу Ділових Людей, Школи риторики та ораторства Ірини Снітинської «Аґрус» та Федерації Дебатів України.

Навчальні 4-годинні заходи відбуватимуться один раз на тиждень. Під час Школи учасники навчаться майстерності самопрезентації, імпровізації під час бесіди та переконання у дискусіях.

Програма Школи поділена на три потоки – «Ораторську школу молодого лідера», «Школу акторської майстерності та імпровізації» і «Дебатну школу молодого лідера». У межах кожного потоку – ефективні інструменти, авторитетні поради та багато практичних завдань. Окрім того, учасники проекту братимуть участь у публічній дискусії,  ставитимуть аматорську виставу спільно з фаховими акторами та відвідають дебатний турнір за участю членів Федерації Дебатів України.

«Мета нашого проекту – щоб кожен учасник зрозумів та усвідомив:  в умовах сучасного світу дуже важливі нові знання, цікаві знайомства, ефективна соціалізації та життєва позиція. Саме такими характеристиками володітиме  лідер українського суспільства завтрашнього дня», – зазначила ініціатор проекту, керівник міжнародного відділу Клубу Ділових Людей Христина Коваль.

Участь у Школі безкоштовна. Заявки відбиратиме спеціальна комісія, яка складатиметься з організаторів та партнерів проекту. Під час відбору зважатимуть на мотивацію потенційного учасника та його мету, з якою отримуватиме комунікативні навички.

Деталі проекту читайте тут.

Контакти: Юрій Комар: +38 073 90 51 997

Наталка Панчишин: +38 097 48 10 257, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ