Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався опалювальний сезон

Відповідно до розпорядження №530 від 13.10.2011р. Львівського міського голови від сьогодні, 14 жовтня, розпочинається опалювальний сезон для мешканців Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго» більше 50% житлових будинків уже отримують теплопостачання. Практично більша половина котелень задіяні в роботі.

«Однак, для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу», - зазначили у ЛКП «Львівтеплоенерго».

Як наголошують тепловики, якщо виникатимуть проблеми у внутрібудинковій системі житлових будинків, необхідно зразу ж про це повідомляти власникам будинків в робочий час, в неробочий час потрібно звертатися до чергової аварійної бригади району. Також можна інформувати диспетчерську службу – 15-85. Це дозволить оперативно усунути недоліки і нормалізувати процес подачі опалення.

Також, тепловики наголошують на вчасній оплаті мешканців за теплопостачання. Лише у ЛМКП «Львівтеплоенерго» під загрозою не отримати тепло 71 житловий будинок-боржник.

Нагадаємо, опалювальний сезон розпочинається згідно з відповідним розпорядженням місцевих органів самоврядування, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить нижче 8ºС.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ