Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде семінар «Біженці та мігранти як виклик для суспільства»

22 листопада Львівський інститут менеджменту, Львівський національний університет ім. І. Франка спільно з Байротським університетом (Німеччина) розпочинають другий українсько-німецький семінар «Біженці та мігранти як виклик для суспільства». Семінар є безкоштовним і триватиме до 30 листопада. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Семінар відбудеться о 10:00 у Дзеркальній залі  ЛНУ ім. І. Франка (вул. Університетська 1).

Під час семінару заплановано обговорити проблеми біженців та мігрантів у загальносвітовому аспекті, державного захисту та допомоги переселенцям в Україні, проблеми інтеграції вимушено переміщених осіб в місцеві громади України тощо.

Серед важливих тез семінару буде звучати питання освітньої міграції в Україні та її особливості в умовах військових конфліктів.

Серед учасників заходу – професор Мирон Янків (ректор Львівського інституту менеджменту), професор Мартін Довеншпек (Байротський університет, Німеччина), професор Олег Шаблій (завідувач кафедри економічної і соціальної географії Львівського національного університету ім. І. Франка), Оксана Яковець (радник Міністерства соціальної політики України з питань вимушено переселених осіб), Єлизавета Колеснікова (голова ГО «Промiнь змiн», до червня 2014 року мешканка м. Луганськ), Анатолій Ковальський (активіст української громади в Криму, незаконно ув'язнений під час анексії АР Крим), науковці та студенти ВНЗ України та Німеччини, вимушено переселені громадяни України у зв'язку з агресією Росії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ