Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові розпочинається міжнародний мистецький проект «L2»

З 28 до 30 листопада у Львові проходитиме міжнародний мистецький проект «L2». Ідея проекту «L2» полягає у створенні нагоди для зустрічі різних творчих середовищ Любліна і Львова, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Першим етапом проекту «L2» є тритижневий виїзд майже ста осіб з Любліна до Львова з метою представлення широкої мистецької програми: концертів, спектаклів, навчальних занять, музичних заходів, мультимедійних презентацій, перегляду фільмів, показу альтернативної моди, влаштування перформенсів, читання лекцій про мистецтво та культуру у Львівському університеті. Група, що візьме участь в проекті, створена у такий спосіб, щоб якнайширше представити спектр творчості культурних осередків нашого міста. Частина митців вже прибула до Львова.

Окрім митців до Львова також поїдуть менеджери культури, куратори виставок, аніматори, викладачі університетів, журналісти та публіцисти, представники громадських організацій.

«Листопадове «L2» – це перший етап довготривалого культурно-мистецького обміну між Любліном і Львовом, під час якого зустрінуться насамперед представники «молодого», експериментального, незалежного, альтернативного, сучасного мистецтва та культури. Другий етап є запланований на 1-у половину 2009 року, коли Люблін відвідають львівські митці.

Координатором проекту є Осередок Культурної Анімації Люблінського Культурного Центру. Координатором проекту в Україні є культурно-мистецький центр «Дзиґа». Партнери проекту у Львові: Львівська міська рада, Львівський театр «Воскресіння», Музей ідей, Львівській театр ім. Леся Курбаса.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ