Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові розпочинається театральний фестиваль «Золотий Лев на вулиці – 2017»

Сьогодні, 30 вересня, у Львові розпочинається Міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев на вулиці – 2017». У межах заходу відбудеться карнавальна хода за участю театрів України, Польщі, Чехії, Португалії. У зв’язку з цим, буде призупинення руху транспорту до 5 хвилин у період від 17.00 до 18.00 год за маршрутом ходи. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Призупинення руху транспорту буде за маршрутом ходи театрів: вул. Університетська, 1 (площа перед ЛНУ імені Івана Франка) – вул. Листопадового Чину – пл. Генерала Г. Григоренка – вул. Академіка В.Гнатюка – просп. Свободи (непарна сторона) – пл. А Міцкевича – просп. Свободи (парна сторона) – площа перед Львівським національним академічним театром опера та балету ім. С.Крушельницької.

Нагадаємо, цього року фестиваль «Золотий Лев на вулиці- 2017» відбудеться з 30 вересня по 3 жовтня. У 2017 році фестиваль буде проходити на окремих локаційних майданчиках (площах) Львова. Зокрема, вистави будуть відбуватись в Трамвайному Депо, в дворику Львівської Ратуші, на спортивному майданчику Банківського інституту по вул. С. Стрільців, 11, на площі перед Львівською Оперою та на площі Ринок. Вистави, які відбуватимуться на закритих майданчиках, будуть платними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ