Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розшукали водія, який збив дівчину і втік

Працівники Державтоінспекції Львова встановили водія, який наїхав на жінку-пішохода у Львові та залишив місце ДТП. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода сталася 1 листопада близько 20 год. 15 хв. на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Липинського. За попередніми даними, водій не пропустив на пішохідному переході 22-річну львів’янку.

Внаслідок наїзду постраждала отримала тілесні ушкодження (перелом) та була госпіталізована.

Водій-порушник залишив місце дорожньо-транспортної пригоди та не повідомив про аварію до міліції.

Розшукати втікача правоохоронцям допомогли очевидці. Люди запам’ятали номер автомобіля, яким було вчинено ДТП, та розповіли про обставини автопригоди.

Працівники Державтоінспекції вже встановили, що постраждала жінка травмувалася під колесами автомобіля «MitsubishiGalant», а за кермом цієї іномарки був 33-річний львів’янин. За цим фактом зараз триває перевірка.

Нагадаємо всім автолюбителям, що у випадку причетності до дорожньо-транспортної пригоди, водій повинен негайно зупинити транспортний засіб та залишатися на місці події.

Якщо ви скоїли ДТП, слід увімкнути аварійну сигналізацію та встановити знак аварійної зупинки. Запам’ятайте: переміщати транспортний засіб і предмети, що мають причетність до автопригоди ЗАБОРОНЕНО.

Окрім цього, водій зобов’язаний вжити всіх можливих заходів для надання першої медичної допомоги потерпілим: викликати карету швидкої чи звернутися за допомогою до присутніх і відправити постраждалих до лікувального закладу.

Якщо виконати такі дії неможливо, слід відвезти потерпілого до найближчої лікарні своїм транспортом, попередньо зафіксувавши розташування слідів пригоди.

У лікарні необхідно повідомити своє прізвище та номерний знак автомобіля, пред’явити відповідні документи. А після цього -  повернутися на місце ДТП.

Водій зобов’язаний повідомити про автопригоду до міліції, записати прізвища та адреси очевидців, а також чекати прибуття правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ