Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

У Львові школа та Діагностичний центр матимуть сонячні електростанції на дахах

У Львові на даху школи №68 та на даху Львівського обласного клінічного діагностичного центру з’являться сонячні електростанції. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 4 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Гал-інфо.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «Арт-Енерго» сонячної електростанції потужністю 40 кВт на даху середньої загальноосвітньої школи № 68 на вул. Дозвільній, 3.

Також виконком затвердив містобудівні умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «Арт-Енерго» сонячної електростанції потужністю 45 кВт на даху Львівського обласного клінічного діагностичного центру на вул. Пекарській, 69-Б

Приватне підприємство «Арт-Енерго» повинно отримати у встановленому порядку технічні умови на інженерне забезпечення проектованого об’єкта. Також розробити у спеціалізованій проектній організації або архітектора, який має кваліфікаційний сертифікат на виконання робіт, робочий проект та провести його експертизу згідно з законодавством України.

Після цього підприємство має звернутися в Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Львові для отримання дозвільних документів, які дають право на початок виконання будівельних робіт та прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ