Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові шукають директора для філармонії

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора комунального закладу Львівської облради «Львівська обласна філармонія». Про це повідомила пре-служба Львівської облради.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: повна вища освіта відповідного спрямування (магістр, спеціаліст); стаж роботи у сфері культури не менше 3 років; володіння державною мовою;  здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора-художнього керівника закладу.

Документи слід подавати з 13 січня до 13 лютого 2017 року особисто в паперовому та електронному вигляді в юридично-кадровий відділ управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 14, ІІІ поверх, каб.№6, або надсилати на поштову та електронну адреси управління.

Початок формування конкурсної комісії – 30 січня. Перше засідання комісії з конкурсного відбору заплановано на 23 лютого (каб. №307, вул. Винниченка, 18).

Більше з умовами конкурсу можна ознайомитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ